Skip to main content

Yogalessen

"Be in control of your body and not at its mercy."

Maak kennis met Yoga

Yogalessen bestaan uit verschillende asana´s (houdingen). Door deze asana´s met vloeiende overgangen op het ritme van de ademhaling aan elkaar te verbinden ontstaat er een flow. Waar sommige houdingen vloeiend in elkaar over gaan, verblijven we in andere houdingen een aantal ademhalingen.

Hierdoor wordt spierkracht, meer flexibiliteit en lichaamsbewustzijn opgebouwd. Tijdens de lessen wordt er veel aandacht aan de ademhaling besteed en komen verschillende ademhalingstechnieken voorbij. Gemotiveerd om yogalessen mee te doen? Bekijk dan hier onze lestijden! 

Complete coordination of body, mind and spirit

Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. Yogalessen zijn toegankelijk voor iedereen, iedere houding kan naar jouw lichaamstype worden aangepast, door middel van kleine aanpassingen of hulpmiddelen.

Tijdens de yogalessen ligt de nadruk op een goede ademhaling en een balans tussen kracht en souplesse. Alle oefeningen worden rustig en gecontroleerd uitgevoerd op de mat. Dit leidt tot een sterk en flexibel lichaam en een goede lichaamshouding waardoor lichamelijke klachten voorkomen of weggenomen kunnen worden.

Wil je de voordelen van yogalessen combineren met de voordelen van Small group trainingen? Dus werken aan zowel lichaamsbewustzijn, mobiliteit en een sterk Powerhouse/Core als aan je uithoudingsvermogen en aan krachttraining doen? Dat kan met het combinatie abonnement van Teazer Pilates en DSTraining. Benieuwd naar onze abonnementen en tarieven? Klik dan snel door!

Als je nog vragen hebt over yogalessen dan kan je altijd contact met ons opnemen via onze contact pagina.

“Every moment of our life can be the beginning of great things.”

Ontdek de lestijden.

Een proefles nemen? Dat kan!