In april 2019 ben ik gestart met personal trainingen bij DSTraining. Vooral omdat ik last had van een hardnekkige schouderblessure, waardoor ik het lastig vond om workouts voor mezelf te bedenken die uitdagend waren en waar toch rekening met mijn schouder gehouden werd. Ik wilde graag dat iemand anders daar voor mij over na zou denken en ik lekker een training kon volgen, in plaats van geven en zelf bedenken.

Zo kwam ik bij Dion en DSTraining terecht. Met veel plezier heb ik daar tot begin dit jaar 2x per week personal trainingen gevolgd. Eerst alleen van Dion en later ook van Jan. Na de Corona lockdown heb ik ook eens wat small group trainingen gevolgd. Gewoon om eens te zien wat ik daar van zou vinden. Eigenlijk met de verwachting dat ik daar een beetje verloren zou gaan in de groep en/of mijn eigen grenzen voorbij zou gaan. Daar komt bij dat ik van nature ook een beetje een eigenheimer ben en liever mijn eigen plan volg. Maar tot mijn verbazing vond ik het een toffe aanvulling op de personal training. Soms lastig om mijn eigen tempo en grens aan te houden maar zeker motiverend om tussen anderen te staan die hard aan het werk zijn. Onder goede begeleiding van de trainers die echt in de gaten houden wat iedereen aan het doen is en voorkomen dat iemand verloren gaat in de groep. En de sfeer is er vergelijkbaar met de sfeer in mijn eigen lessen. Er wordt hard gewerkt maar er wordt ook gelachen en mensen worden in hun waarde gelaten.

Natuurlijk ging het tijdens en na de trainingen ook geregeld over onze studio’s en verschillende sportstijlen en al snel merkte ik dat het een hele mooie combinatie is. De krachttraining en werken aan uithoudingsvermogen bij DSTraining en het lichaamsbewustzijn, de mobiliteit en het sterke Core/Powerhouse waar de focus zowel bij krachttraining als bij Pilates op ligt.

Begin dit jaar zijn we, met een groep Teazer Pilates leden gestart met een reeks van 10 Power Boks trainingen van Jan bij DSTraining. Dat is zo goed bevallen dat we de samenwerking graag wilden uitbreiden. Zodat alle leden van DSTraining en Teazer Pilates kunnen profiteren van de voordelen van de verschillende trainingen die in beide studio’s aangeboden worden.

Vandaar dat het vanaf november 2020 mogelijk is om met 1 abonnement in beide studio’s trainingen te kunnen volgen. Ik heb zelf ondervonden wat hier de grote voordelen van zijn en deel dit heel graag met jullie!

Bij interesse en/of vragen bel, mail of stuur me een w’appje.

Leave a Reply