Skip to main content

 “Change happens through movement and movement heals.”

– Joseph H. Pilatus

Zilver

1 les per week

€37,50/maand

Goud

2 lessen per week

€54,00/maand

Live & Digital

1 live les per week + 1 online les per week

€47,50/maand

Losse les

Een les

€10,50

Persoonlijk

Een persoonlijke training

€55,-

Proefles?

Een proefles is alleen mogelijk op afspraak en kost € 5,00.

“Ik ken mijn lijf behoorlijk goed, maar je leert bij Pilates toch je lijf en spieren op een andere manier te gebruiken. Het geeft mij in ieder geval heel veel energie!”

Joyce41 jaar

“Doordat Mirjam me nu steeds weer aanpassingen op de reguliere oefeningen aanreikt, kan ik de lessen goed blijven volgen en kom ik vrijwel altijd met minder pijn uit de les. Zeker een aanrader voor eenieder die soepel wilt blijven, ondanks tijdelijke of minder tijdelijke handicap.”

Carina64 jaar

a better life

a better life

a better life

a better life

a better life

awaits you

awaits you

awaits you

awaits you

awaits you

Klaar voor een nieuwe stap?

Teazer Pilates

Vijfhuizenberg 159
4708 AJ Roosendaal

Mirjam van Loon
06 28411147

info@teazerpilates.nl
KvK-nummer: 20171672

Bij de studio is voldoende parkeergelegenheid.

Op advies van mijn fysiotherapeut ben ik gestart met Pilates. Ik voel dat ik lichamelijk sterker geworden ben en dat mijn lichaam wat betreft spierkracht veel beter in balans is. Ik werd me door Pilates bewust van mijn lichaam en hoe ik dat - niet alleen tijdens de lessen, maar juist ook in het dagelijks leven - gebruik.

Suzan31 jaar

Er wordt tijdens de lessen ook veel aandacht geschonken aan je houding en ik merk dat ik daar nu gedurende mijn dagelijkse bezigheden ook bewuster mee bezig ben.

Jo63 jaar

Ik ken mijn lijf behoorlijk goed, maar je leert bij Pilates toch je lijf en spieren op een andere manier te gebruiken. Naast een sterk korset, maak je ook de rest van je lijf strak en verleng je je spieren. Je merkt na een aantal weken echt al verschil en zeker als je het meerdere keren per week doet. Het geeft mij in ieder geval heel veel energie!

Joyce41 jaar

Het is leuk als een mede Pilates beheerser naast je op de mat tegen je zegt: "Bij jou zie je zo goed het verschil in je figuur met het begin, knap hoor!" En dat had ik al in een half jaartje bereikt!
In Teazer Pilates vind ik in een ontspannen sfeer, met persoonlijke aandacht een ideale manier om in beweging te zijn.

Ilse34 jaar