Skip to main content

Wie zijn wij

Mirjam van Loon

Pilates zorgt ervoor dat ik mijn hoofd leeg kan maken en weer met beide voeten op de grond kom, of ik nou Pilates uitoefen of er les in geef.

Pilates zorgt ervoor dat ik mijn hoofd leeg kan maken en weer met beide voeten op de grond kom, of ik nou Pilates uitoefen of er les in geef. Soms kom ik stuiterend mijn studio binnen na een drukke of onrustige dag en dan moet ik even acclimatiseren, maar binnen 10 minuten laat ik die stress en onrust los, zonder dat ik daar bewust mee bezig ben, gewoon omdat mijn aandacht bij Pilates en de les is. Heerlijk vind ik dat. De focus die nodig is om de oefeningen uit te voeren of over te brengen zorgt ervoor dat ik present ben. In een notendop is dat de reden dat Pilates mijn grote passie is.
Deze passie werd aangewakkerd door Susanne Museler van Pilates Contrology Studio in Zevenbergen. Daar heb ik ook mijn opleiding gevolgd. Daarnaast heb ik workshops gevolgd waar een link gelegd werd tussen Pilates en de Franklin Methode (dit is een bewegingsleer) bij Studio Zuid in Eindhoven en Hilversum.
Naast Pilates krijg ik 1x per week personal training, doe ik small group trainingen, vind ik kickboksen leuk en 1x per maand volg ik de Krav Maga workout die bij mij in de studio gegeven wordt.
Bij al deze andere uitdagingen profiteer ik van mijn sterke Pilates basis. En deze trainingen vullen mijn Pilates basis ook mooi aan.
Anderen inspireren, uitdagen en helpen om meer uit zichzelf te halen geeft me ontzettend veel voldoening. Ik vind het belangrijk om lessen te geven waarin hard gewerkt wordt in een ontspannen sfeer, met respect voor iedereen en ruimte voor humor.
Pilates mevrouw

Ciara Clune

Kort na de geboorte van mijn eerste kind in 2004 volgde ik mijn eerste yogales. Ik was meteen verkocht. Ik voelde de krachtige impact op mijn welzijn en ik herinner me dat ik wenste dat ik eerder was begonnen!

Hallo, mijn naam is Ciara Clune.

Ik woon al 28 jaar in Roosendaal, maar ben geboren en getogen in Dublin, Ierland.

Kort na de geboorte van mijn eerste kind in 2004 volgde ik mijn eerste yogales. Het was iets wat ik altijd al had willen doen, maar waar ik maar niet aan toe kwam. Ik was meteen verkocht. Ik voelde de krachtige impact op mijn welzijn en ik herinner me dat ik wenste dat ik eerder was begonnen!

Omdat mijn enthousiasme voor yoga bleef groeien besloot ik een 2-jarige docentenopleiding in Anusara yoga te volgen, waar ik het geluk had les te krijgen van veel hoog aangeschreven internationale docenten. Dit wakkerde mijn interesse in yoga en de yogafilosofie nog verder aan.

Sindsdien heb ik genoten van vele andere opleidingen en workshops met inspirerende leraren, waaronder Kundalini, Yin en restorative yoga. Ze zijn allemaal met elkaar verweven en daarom zijn de lessen die ik geef meestal een mix van verschillende yogastijlen en ademhalingstechnieken. Ze zijn allemaal ontworpen om fysieke en emotionele blokkades op te heffen, je zelfbewustzijn te vergroten, je uit je hoofd en in je lichaam te brengen en je zenuwstelsel te kalmeren, om maar een paar van de vele voordelen van yoga te noemen.

Ik kijk ernaar uit om je op de mat te zien zodat we samen yoga kunnen beoefenen en ervaren.

Annette Wallmeyer

Als je met regelmaat oefent, zul je dit op praktisch niveau merken - het geeft je handvatten om kalmer, bewuster en positiever in het leven te staan.

Ik heb altijd al belangstelling gehad voor de relatie lichaam en geest. De mens als een geheel bekijken, wilde ik, en meer in verbinding zijn met wat er echt geleefd wil worden.

Yoga kwam langzaam mijn leven binnen. Ik maakte er voor het eerst kennis mee op school. Later deed ik Iyengar, een stijl die werkt met fysieke precisie en perfectie.
In een tijd van persoonlijke uitdagingen ontdekte ik Kundalini Yoga, de yoga van bewustzijn en transformatie.

Mijn meer dan 20 jaar leservaring heeft mij duidelijk gemaakt dat yoga altijd gaat om meer verbinding en groei. Als je met regelmaat oefent, zul je dit op praktisch niveau merken - het geeft je handvatten om kalmer, bewuster en positiever in het leven te staan.

Er is nooit één manier, of maar één aanpak de beste. Verschillende yogamethodieken vullen elkaar aan, en het is aan jou erachter te komen welke vormen goed bij je passen.

Ik wil je deze rijkdom laten ervaren, door middel van Kundalini Yoga, Yin Yoga en Yogalates.

Claudette Koenraadt

Na mijn opleiding voor operatieassistente was ik nog niet klaar met leren en wilde ik graag mijn kennis van het menselijk lichaam gebruiken en me verder ontwikkelen. Nou, 1 + 1 = 2 (Pilates)

Mijn naam is Claudette Koenraadt.
Samen met mijn vriend en onze katten Barry en Harry woon ik in het leuke dorp Oud-Gastel.
In het dagelijks leven werk ik als operatieassistente in het Bravis Ziekenhuis. Op de locatie Bergen op Zoom en Roosendaal. Met daarbij de specialisatie op orthopedie, dat zijn alle operaties met betrekking tot de botten, gewrichten en bewegingen.

In 2018 volgde ik mijn eerste Pilates les bij Mirjam in de studio. Mijn moeder had hier een aantal keer een les gevolgd en was enthousiast, waardoor mijn nieuwsgierigheid gewekt werd. Vanaf dit moment is mijn interesse voor Pilates alleen nog maar gegroeid.

Na mijn opleiding voor operatieassistente was ik nog niet klaar met leren en wilde ik graag mijn kennis van het menselijk lichaam gebruiken en me verder ontwikkelen. Nou, 1 + 1 = 2.
Hoe tof is het om 2 interesses te kunnen combineren? Zo kwam ik tot het besluit om de opleiding tot Pilates docente te volgen bij Mirjam.

Ik zie je snel op de mat.

“Every moment of our life can be the beginning of great things.”

Ontdek de lestijden.

Een proefles nemen? Dat kan!