Wie zijn wij

Mirjam van Loon

Pilates zorgt ervoor dat ik mijn hoofd leeg kan maken en weer met beide voeten op de grond kom, of ik nou Pilates uitoefen of er les in geef.

Pilates zorgt ervoor dat ik mijn hoofd leeg kan maken en weer met beide voeten op de grond kom, of ik nou Pilates uitoefen of er les in geef. Soms kom ik stuiterend mijn studio binnen na een drukke of onrustige dag en dan moet ik even acclimatiseren, maar binnen 10 minuten laat ik die stress en onrust los, zonder dat ik daar bewust mee bezig ben, gewoon omdat mijn aandacht bij Pilates en de les is. Heerlijk vind ik dat. De focus die nodig is om de oefeningen uit te voeren of over te brengen zorgt ervoor dat ik present ben. In een notendop is dat de reden dat Pilates mijn grote passie is.
Deze passie werd aangewakkerd door Susanne Museler van Pilates Contrology Studio in Zevenbergen. Daar heb ik ook mijn opleiding gevolgd. Daarnaast heb ik workshops gevolgd waar een link gelegd werd tussen Pilates en de Franklin Methode (dit is een bewegingsleer) bij Studio Zuid in Eindhoven en Hilversum.
Naast Pilates krijg ik 1x per week personal training, doe ik small group trainingen, vind ik kickboksen leuk en 1x per maand volg ik de Krav Maga workout die bij mij in de studio gegeven wordt.
Bij al deze andere uitdagingen profiteer ik van mijn sterke Pilates basis. En deze trainingen vullen mijn Pilates basis ook mooi aan.
Anderen inspireren, uitdagen en helpen om meer uit zichzelf te halen geeft me ontzettend veel voldoening. Ik vind het belangrijk om lessen te geven waarin hard gewerkt wordt in een ontspannen sfeer, met respect voor iedereen en ruimte voor humor.

Nelke Welzen

Ik geniet iedere dag opnieuw van de voordelen die het beoefenen van Pilates biedt en daar wil ik anderen in meenemen: ook jou wens ik een pijnvrij, soepeler en krachtiger lichaam waar je op kunt vertrouwen!

Sinds 2013 sport ik bij Teazer Pilates en vanaf 2016 geef ik er ook les. Waarom ik zo enthousiast ben over Pilates? Voor mijn zwangerschappen sportte ik veel en met plezier, met name fitness, aerobics en jazz ballet: het gaf me voldoening en energie! Tot mijn verbazing lukte het me vervolgens als moeder van twee jonge kinderen niet om het sporten weer met regelmaat op te pakken. Bekken- en rugklachten zorgden keer op keer voor blessures met als gevolg de nodige frustratie.
Op advies van mijn osteopaat begon ik met Pilates. Na een paar lessen bij Mirjam was ik verkocht! Ze is vakkundig & enthousiast en haar lessen zijn afwisselend & uitdagend. Het spreekt me aan dat iedereen de oefeningen op zijn/haar eigen niveau kan uitvoeren zodat je je kunt blijven ontwikkelen. Pilates heeft me sterker en soepeler gemaakt en het plezier in sporten en bewegen terug gegeven. Mijn rugklachten zijn afgenomen en ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam. Toen ik de kans kreeg om mijn werkzame leven een andere richting te geven besloot ik mijn nieuwsgierigheid naar Pilates te combineren met de wens om mijn ervaringen met anderen te delen: in 2015 heb ik de opleiding tot Pilates docent bij k'dans in Den Haag gevolgd en afgerond (STOTT Pilates). In de loop van de jaren ben ik daar workshops en opleidingen blijven volgen, zoals Barre, Barrels & Reformer. Met Pilates ben je nooit uitgeleerd!

Claudia Blommers

Omdat ik graag de positieve effecten van yoga met anderen wilde delen besloot ik een teacher training te volgen.

Bijna 20 jaar geleden volgde ik mijn eerste opleiding tot aerobicsinstructrice. Vanaf die tijd heb ik allerlei soorten groepslessen gegeven waaronder steps, aerobics, bodyshape, gogo dance, salsa moves, zumba, streetdance etc. bij diverse sportclubs in Nederland en België.
Mijn interesse ging al heel lang uit naar yoga maar het heeft toch nog tot 2009 geduurd voordat ik echt met yoga in aanraking kwam. Toen ik naar Antwerpen verhuisde ben ik yogalessen gaan volgen en sindsdien was ik steeds vaker op de yogamat te vinden. Omdat ik graag de positieve effecten van yoga met anderen wilde delen besloot ik een teacher training te volgen. Begin 2011 volgde ik de Ashtanga Yoga Teacher Training bij Himalaya Yoga Valley in India. Deze heb ik met succes afgerond en ik ben daarna meteen begonnen met het geven van yogalessen. Ik volg nog veel lessen bij andere docenten en ik woon zo nu en dan workshops en masterclasses bij.
Ik heb mijn Pilatesopleiding bij Pilates Company van Debbie Jenner gevolgd.
In 2016 heb ik een barre workout teacher training gevolgd. Ik vind het ontzettend leuk om deze lessen te geven omdat hier alles wat ik tot nu toe heb gedaan samenkomt, bewegen op muziek, pilates, fitness en yoga.
Daarnaast benik erg geïnteresseerd in koken met natuurvoeding en heb in 2013 de Chef Training Koken Met Natuurvoeding van Simone Parris gevolgd. Ik ga op reis, hike graag, en ook raften, kayakken en zwemmen doe ik met veel plezier.

“Every moment of our life can be the beginning of great things.”

Ontdek de lestijden.

Een proefles nemen? Dat kan!