In augustus 2010 gaf ik mijn eerste les in een zaaltje bij wat toen nog Budget Fitness was. Man, wat vond ik dat spannend. Ik had eerder alleen nog les gegeven in de studio waar ik mijn opleiding gedaan heb. Dit was voor het echie. Mijn doel was lekker lesgeven naast mijn “gewone” baan en daarmee doen wat ik leuk vind. Een eigen studio leek me iets voor later, wanneer ik groot zou zijn. Op dat moment kon ik me niet voorstellen dat dit een half jaar later al realiteit zou zijn. Want de omstandigheden in het zaaltje in de sportschool waren verre van ideaal. Dus op een zaterdag in november reden Ronald en ik in de omgeving Vijfhuizenberg rond op zoek naar een nieuwe ruimte en kwamen we op nummer 177 uit. Dezelfde dag de huurbaas gebeld, gaan kijken en vanaf januari 2011 ben ik daar verder gegaan. Met 33 leden maakte ik de overstap van een paar uur per week een zaaltje huren naar mijn eigen studio voeren. Ook weer zo’n spannend moment. Maar ik had er alle vertrouwen in dat mensen de weg naar de studio zouden vinden en vooral dat zij Pilates zouden ontdekken. En dat bleek ook zo te zijn. Binnen een paar maanden gaf ik bijna 20 uur per week les in mijn eigen studio.

Inmiddels zijn we alweer verhuisd naar nummer 159, hebben Nelke en Claudia hun eigen lessen/groepen en maakt Gaya for Kids ook gebruik van de ruimte voor kinderyoga.

Ik heb nog steeds dromen en plannen. Wil nog steeds graag groeien maar sta ook stil bij wat er in 10 jaar gebeurd en opgebouwd is. Het liefst had ik dit met jullie gevierd maar door alle Corona maatregelen zou dat er zo anders uitzien dan ik graag wil dat ik het liever op een later moment alsnog op mijn eigen manier aanpak.

Het was wel een mooi moment om een nieuwe website te lanceren. Bedankt aan mijn collega’s, modellen, Amanda van Opstal van Shine Moments en Page King in Breda voor het creëren van deze mooie nieuwe site. Maar natuurlijk vooral bedankt aan alle klanten voor jullie sportieve inzet, enthousiasme, bemoedigende woorden in de afgelopen maanden en bovenal het plezier wat jullie brengen.

Sportieve groet,
Mirjam van Loon

Leave a Reply