Skip to main content

Ready for a new life?

Teazer Pilates

Vijfhuizenberg 159
4708 AJ Roosendaal

Mirjam van Loon
06 28411147
info@teazerpilates.nl

KvK-nummer: 20171672

Bij de studio is voldoende parkeergelegenheid.

Op advies van mijn fysiotherapeut ben ik gestart met Pilates. Ik voel dat ik lichamelijk sterker geworden ben en dat mijn lichaam wat betreft spierkracht veel beter in balans is. Ik werd me door Pilates bewust van mijn lichaam en hoe ik dat - niet alleen tijdens de lessen, maar juist ook in het dagelijks leven - gebruik.

Suzan31 jaar

Er wordt tijdens de lessen ook veel aandacht geschonken aan je houding en ik merk dat ik daar nu gedurende mijn dagelijkse bezigheden ook bewuster mee bezig ben.

Jo63 jaar

Ik ken mijn lijf behoorlijk goed, maar je leert bij Pilates toch je lijf en spieren op een andere manier te gebruiken. Naast een sterk korset, maak je ook de rest van je lijf strak en verleng je je spieren. Je merkt na een aantal weken echt al verschil en zeker als je het meerdere keren per week doet. Het geeft mij in ieder geval heel veel energie!

Joyce41 jaar

Het is leuk als een mede Pilates beheerser naast je op de mat tegen je zegt: "Bij jou zie je zo goed het verschil in je figuur met het begin, knap hoor!" En dat had ik al in een half jaartje bereikt!
In Teazer Pilates vind ik in een ontspannen sfeer, met persoonlijke aandacht een ideale manier om in beweging te zijn.

Ilse34 jaar